Gastenboek

Bent u tevreden over ons werk? Laat dan hier een bericht achter.


Door Caroline Merkelbag , 22-12-2022
Dirk heeft een paar jaar geleden ons toilet opnieuw gedaan, helemaal top.
Sindsdien weten we: er is er maar één waardoor we dit soort zaken willen laten uitvoeren.
Dit jaar een keukenmuur getegeld en de klapper was de badkamer. In het proces van offerte, contact houden, datum prikken, uitvoering: Dirk is altijd rustig en alles komt goed. En dat is echt zo! Hij neemt de tijd om alles goed uit te voeren, weet wat hij doet, helpt waar hij kan en is pas klaar als hij zelf tevreden is, de lat ligt hoog.
De badkamer is een plaatje!
Door Rob van Leeuwen (Homepage), 27-11-2022
Nadat Dirk een paar jaar geleden ons toilet heeft vernieuwd nu onze badkamer laten vernieuwen.
Dirk denkt mee, is erg kundig, doet alles in overleg. Het is nog een ouderwetse vakman. Heeft overal een oplossing voor. Badkamer is prachtig geworden.
Door Irene Ellermeijer , 23-05-2022
In 2003 hebben we de wc, de badkamer met ligbad en de aparte douche laten vervangen door een gerenomeerd bedrijf.
De douche heeft vanaf die tijd altijd problemen gegeven. Het water liep niet goed weg. Tot drie keer toe is de vloer eruit gehaald en is er zelfs een nieuwe afvoer geplaatst. Ook dat werkte niet goed. We kregen lekkage dus op zoek naar iemand die dit voor eens en altijd goed kon aanpakken. De hoek waarachter de schoorsteen van de open haard zat meteen weg laten halen door Dirk. Dat scheelde toch zeker 40 bij 40 cm. Dirk heeft uiterst zorgvuldig alles verwijderd en kwam wel bizar veel afvoeren tegen. Hij denkt mee, geeft raad en het resultaat mag er wezen én het water loopt gewoon zonder problemen weg. Wat een zegen zeg!
We zijn enorm blij dat we met Dirk in zee zijn gegaan. We kunnen het iedereen aanraden. Bovendien hebben we gezellig bij een bakkie koffie of de lunch over van alles en nog wat gesproken.
Door Wilma , 14-10-2021
Dhr Aafjes heeft waar ooit een bad stond een inloopdouche gemaakt. Het ziet er prachtig uit. Een goede vakman die mee denkt en goed advies geeft.
Door Anouk Etman , 11-05-2021
Dirk heeft mijn badkamer gerenoveerd. Het was een behoorlijke klus, maar hij heeft echt shitterend werk geleverd. Hij is erg netjes en heel secuur. Hij geeft ook goede adviezen, op basis van zijn ervaring. Hij zoekt ook zelf mee naar oplossingen en lijkt het assortiment van alle bouwmarkten uit zijn hoofd te kennen. Een echte vakman! Bedankt Dirk. Wij zijn heel blij met de mooiste plek in ons huis.
Door Denise tijms , 31-03-2021
Dirk heeft bij ons net de badkamer verbouwd en het is super mooi geworden ! We zijn dik tevreden met hem en werkt super netjes en als er iets exstra moest gebeuren deed ie het ook . Een dikke 10!! .
Door Farm. Jore , 03-05-2020
Dirk heeft in Maart onze badkamer gerenoveerd. Verbouwing liep iets uit, maar Dirk bleef rustig doorgaan. Geen haastwerk. Levert kwaliteit en prachtige afwerking. Wij raden hem zeer sterk aan.
Ron en Sandra
Door Anke van Brandenburg , 22-01-2020
Dirk heeft in 2015 de badkamer en wc in onze voormalige woning, naar volle tevredenheid verbouwd. Daarom hebben wij hem wederom gevraagd om de badkamer en wc in onze nieuwe woning te verbouwen. Het resultaat is weer prachtig. Dirk denkt met je mee, kan alles en is een echt vakman!
Door Richard Vrugt , 11-05-2019
Dirk heeft bij ons in januari 2019 de badkamer verbouwd. Dirk werkt erg orecies en het is heel erg mooi geworden. Prijs/kwaliteit zeer goed. Ik zou iederen aanbevelen om werkzaamheden te laten verrichten door Dirk Aafjes

Met vriendelijke groet,

Richard en Liza
Door Fam Van Weersel , 09-12-2018
In november heeft Dhr. Dirk Aafjes bij ons de badkamer vernieuwd. Hij heeft zeer goed meegedacht met hoe we de badkamer het beste zouden kunnen vernieuwen. Daarnaast werkt hij erg nauwkeurig. We zullen in de toekomst zeker nog een keer gebruik maken van zijn diensten. We zijn erg tevreden. Arlette en Tim.
Door fam. Rozendaal , 20-11-2018
Dirk heeft bij ons eind oktober/ begin november onze badkamer weer geplaatst nadat we lekkage hebben gehad.
Hij heeft de badkamer weer schitterend hersteld. loodgieterswerk, elektra, tegelen, plaatsen van douchewanden en radiator, metselwerk, hij draait er allemaal zijn hand niet voor om.
Elke dag was hij weer keurig op tijd aanwezig, hij komt zijn afspraken prima na! Hij denkt mee, geeft tips en werkt keurig (ruimt elke keer weer op).
Wij zijn geweldig blij met het resultaat en genieten nu weer van onze nieuwe badkamer!

Door Wilco , 11-10-2018
Dirk heeft bij ons de badkamer gedaan.
Is erg mooi geworden en contact was prima.
Werkt netjes en is er altijd.
Planning liep alleen iets uit door o.a. slechte oude leidingrn in vloer en knik in wastafel.
Over algemeen erg netjes.
Dank je wel Dirk
Door Angela de Wit , 20-01-2018
Dirk heeft bij ons het toilet beneden gerenoveerd. Het is heel mooi geworden, precies zo geworden zoals we het bedacht hadden en perfect in details gewerkt. Onze inspiratie en ideeën zijn heel goed in praktijk toegepast.
Door Fam Botter , 17-11-2017
Dirk heeft bij ons de badkamer en het toilet beneden gerenoveerd. In ons scheve huis heeft hij perfect werk geleverd en ook behoorlijk meegedacht.
Toen we na een week toch een kleine lekkage kregen was dat binnen 24 uur opgelost.
Door Fam Hooijschuur , 16-07-2017
Dirk heeft onze badkamer op een zeer mooie wijze vernieuwd. Een nette vakman die elke dag alles opgeruimd achter laat, en zelf ook de nodige ideeen aandraagt. Keurig gewerkt
Door Fam. Tjeertes , 21-06-2017
Nadat Dirk klaar was in onze badkamer herken je hem niet meer terug!! Vakwerk met hoofdletters!!!
Door Fam. de Lie , 09-02-2017
Afgelopen zomer heeft Dirk gewerkt aan de verbouwing van ons volledige huis; badkamer, toilet, voorbereidende werkzaamheden rondom de keuken en daarnaast veel afbreken en opbouwen van wanden/plafonds. Alles is echt keurig gedaan! Dirk denkt heel goed mee over alles en werkt het perfect af!best
Door Astrid , 07-02-2017
In december heeft Dirk onze wc gerenoveerd na een lekkage. Dirk werkt erg netjes, denkt mee over hoe en wat het beste is en houdt rekening met het te besteden budget.
Alles is keurig afgewerkt en ziet er perfect uit. Wij zijn zeer tevreden!
Door Roberto , 15-01-2017
Van de 3 bedrijven die bij me thuis een kijkje namen voor de verbouwing van mijn badkamer, kwam Dirk op mij het meest bekwaam over. Ik heb geen spijt gehad van de keuze. Ondanks wat tegenslagen is mijn badkamer mooi en strak afgewerkt. Dirk denkt met je mee, en komt vanuit zijn eigen ervaring met goede, practische suggesties. De extra tijd die gemoeid was met het oplossen van onvoorziene problemen, heeft geen afbreuk gedaan aan de kwaliteit.
Het resultaat was de moeite van het wachten alleszins waard!
Vakwerk!
Door Fam. Frantsen , 26-06-2016
Dirk heeft bij ons de badkamer (boven) de toiletruimte (beneden) gerenoveerd.
Het resultaat is geweldig, we zijn er erg blij mee.
Dirk is een goede vakman en heeft zelf veel goede ideeën.
We hadden meerdere offertes opgevraagd, maar we zijn blij dat we met Dirk in zee zijn gegaan.

Fam. Frantsen Oudkarspel.
Door Ricardo , 02-01-2016
Na dat een zogenaamde ZZPer met overtuiging aan mijn badkamer was begonnen moest ik helaas na twee weken constateren dat hij geen kaas van had gegeten en ik hem daarna meteen de deur uit heb gewezen.
Gelukkig had ik al eerder contact gehad met klussenbedrijf Aafjes die na een korte inspectie thuis constadeerde dat alles afgebroken moest worden en op nieuw betegeld moest worden. De heer Aafjes heeft mij toen het vertrouwen gegeven dat het allemaal goed komt alleen moest ik even geduld hebben. Het resultaat is zo prachtig geworden dat ik mijn badkamer bijna niet meer uit wil. Bij deze wil ik mensen adviseren indien er een nieuwe badkamer nodig is Klussen bedrijf Aafjes in te schakelen en u zult er geen spijt van hebben. Mijn dank is groot
Door Familie Schaafsma , 07-06-2015
Dirk Aafjes heeft een jaar geleden ons toilet vervangen (zie fotoboek, onder de naam 'Schavemakers' ) en ook de hal opnieuw betegeld. We zijn nog iedere dag blij met het resultaat!

Dirk werkt heel secuur en denkt goed mee!
Door Fam. Hoek , 19-04-2015
Dirk heeft bij ons medio maart 2015 de gehele badkamer eruit gehaald en een nieuwe geplaatst. Leidingwerk en alles vervangen en alles geheel afgemonteerd. Dirk werkt heel netjes en ruimt ook alles netjes op. Hij heeft oog voor detail en denkt mee in praktische zin. Dirk is een vakman bij uitstek. Daarnaast is hij oprecht begaan met het te behalen eindresultaat. Hij rust dan ook niet voordat het perfect is.
Wij zijn heel blij met het eindresultaat
Door katja en michel , 17-12-2014
Dirk heeft bij ons de badkamer deels verbouwd, nieuwe tegels op de vloer, oude aan de muur vervangen, wat meerwerk(radiator vervangen en op zolder wastafel geplaatst) verricht en een prachtige douchewand geplaatst. Hij werkt netjes en secuur en heeft mooi resultaat opgeleverd! Hij had al eerder ons toilet beneden gedaan. Daar waren we ook tevreden over, en nu weer
Door Plasschaert , 16-12-2014
In november heeft Dirk onze douchecabine vernieuwd.
Het was werken op de vierkante meter, we zijn tevreden met het resultaat en douchen met veel plezier in onze nieuwe vanine
Door Edwin , 23-11-2014
Dirk heeft bij ons de hangtoilet vervangen inclusief reservoir en de gehele ruimte op nieuw betegeld, een hele klus wat vakkundig is uitgevoerd met professioneel gereedschap.
Wij zijn er erg blij mee!
Door fons/bep , 26-09-2014
Dirk heeft bij ons de badkamer opgeknapt.
Wij zijn dik tevreden.
Een aanrader. Goede vakman
Door Gilbert en Anke , 27-08-2014
Dirk heeft bij ons de gehele badkamer en het toilet beneden vernieuwd. Hij kwam met goede adviezen en dankzij hem hebben we de badkamer efficiënt ingedeeld. Resultaat is prachtig.

Dirk blijft rustig in alle gevallen en werkt super nauwkeurig. Hij is meerdere weken bij ons bezig geweest en had gewoon een sleutel van ons huis.

Zoekt een vakman die nauwkeurig werkt en echt verstand van zaken heeft dan raden wij Dirk aan!! Topper.

Door Paul , 19-05-2014
Dirk heeft bij ons de badkamer groter gemaakt (muurtje naar slaapkamer verplaatst) en helemaal opnieuw betegeld.
Wij zijn enorm blij met het resultaat.
Dirk is een topper.

Groet
Paul en Tineke
Door Joke , 28-09-2013
De afgelopen week heeft Dirk bij mij de badkamer opgeknapt. Nieuwe douchecabine, kraan vervangen en badkamermeubel opnieuw gemonteerd. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. De laatste dag was ik afwezig, maar bij thuiskomst was ik verrast bij het zien van het resultaat en vooral door de opgeruimde badkamer. Dank je wel Dirk. Voor nou en nogges!
Door Sjors en Joyce , 04-07-2013
Dirk heeft bij ons het toilet helemaal opgeknapt. Bij ons zaten alle tegels los en de toiletpot stond ook op het punt van begeven.
Het heeft even geduurd voordat het klaar was, maar dat kwam ook doordat er tegels bij besteld moesten worden.
We zijn ontzettend blij met het resultaat! Ook het meerwerk wat Dirk heeft gedaan is geen probleem voor hem.
Niks is dus te gek voor Dirk.

Wij zullen Dirk aan iedereen aanraden!
Nu op naar de badkamer, die ook verbouwd gaat worden door Dirk!

Nogmaals hartelijk bedankt! We zijn superblij met onze poepiesjieke toilet!

Groetjes, Sjors en Joyce uit Krommenie
Door Fam Broek , 13-06-2013
Dirk heeft samen met Steven een zeer mooi resultaat opgeleverd. Strak, nauwkeurig, precies zoals we het wilden. Flexibel en alles in overleg. Voor kwaliteit en betrouwaarheid raden wij Dirk en Steven zeker aan. Voor een volgende klus weten we wie we bellen.
Door Marion Kappers , 25-02-2013
Zeer zeer tevreden! Mijn verbouwing heeft ruim twee jaar geleden plaats gevonden en ik ben nog iedere dag heel blij met hetbresultaat. Alles is volledig volgens mijn wensen gedaan, niets was te veel. Dirk is een zeer betrouwbare man die alle afspraken na komt, ik heb hem zelfs de sleutels van mijn huis toevertrouwd.
Door marion en henk schijvenaar , 02-01-2013
uitstekend gewerkt, prettige man en bekwaam, meteen geholpen en voor billijke prijs, een aanrader.

Door Ferdinand van Wijk , 13-12-2012

Beste Dirk, je reageerde direkt op onze offerteaanvraag.Een afspraak op korte termijn was snel gemaakt.De werkzaam-heden,het verplaatsen van wasmachine en wasdroger van de badkamer naar de berging.In de berging moesten ook nog aansluitingen gemaakt worden voor elektra en waterafvoer.E.e.a. werd zeer vakkundig uitgevoerd.Ook werkzaamheden welke niet in de offerte stonden maar tijdens de klus te voorschijn kwamen werden zonder ekstra kosten toch uitge-voerd. Voor een eventuele volgende klus ben jij voor ons de uitvoerder.
Vriendelijk groet,
Christina en Fred van Wijk
Koog aan de Zaan
Door fam.kloes , 03-12-2012
wij kwamen met dirk aafjes in contact via" casius " wij zochten iemand die voor ons een keukenwand kon vernieuwen en wat kleinere werk in het huis.
wij zijn heel tevreden met het resultaat
en bevelen " dirk aafjes klussenbedrijf " dan ook van harte aan , aan.
Door fam. kloes , 03-12-2012
Door Mady , 22-10-2012
Beste Dirk,

Wij genieten nog volop van onze mooie badkamer, wat een luxe steeds weer!
Nogmaals bedankt voor het meedenken en je oplossing voor de schuine wand, de tegel stroken staan echt mooi en speels tegenover de wandtegels!
Door Familie Brugman , 22-10-2012
Eind november 2011 heeft Dirk bij ons 3 radiatoren in de woonkamer (terug)geplaatst. Dit heeft hij heel netjes en naar onze volle tevredenheid gedaan. Als hij tegen probleempjes aanliep, wist hij dat iedere keer weer slim op te lossen.
Door familie Sinnige , 16-10-2012
Wij kwamen ongeveer drie jaar geleden met Dirk Aafjes in contact via de site van Casius. wij zochten toen iemand die voor ons de gang en het toilet kon renoveren. We kunnen wel zeggen dat we het zeer getroffen hebben met Dirk! We noemen een paar punten op:
1. Veel ervaring.
2. Goede uitleg vooraf, wat de mogelijkheden waren.
3. Goed advies over de produkten.
4. Werkwijze zeer accuraat en netjes!
5. De begroting zat goed in elkaar.
Mochten we nog een projekt voor ons huis hebben, dan zullen we weer bij Dirk aankloppen.
Wij raden hem van harte aan !
Door Kees en Leonie , 14-10-2012
Hallo Dirk,

Hier onze reactie op al je werk, dat je onlangs bij ons verricht hebt, voor het leggen van de laminaatvloer.
We zijn zeer tevreden over het leggen van de vloer en na eigen afwerking genieten we hier iedere dag van.

Nogmaals hartstikke bedankt voor het uitvoeren van deze klus.

Misschien komt er over enige tijd nog een klus voor het kleinste kamertje in ons huis, de wc aan, die ook hard aan renovatie toe is. Maar we houden je hiervan op de hoogte, wanneer het ons uitkomt.

Groetjes van ons uit Uitgeest.
Door Ton Verhaar , 11-10-2012
Dirk Aafjes had ik gevraagd een nieuwe toiletpot annex watercloset te plaatsen en hij was er niet te beroerd voor om ook een niet al te eenvoudige lamp aan het plafond van de woonkamer op te hangen

We zijn tevreden over het resultaat, maar ook over de manier waarop het ging
Door Thom Weterings , 07-10-2012
Hey Dirk, succes met je website. Ik maak graag weer eens gebruik van je vakmanschap. Je kitwerk in m'n douchecabine is top. En iemand die snel voor je deur staat bij problemen is veel waard.
Groet en tot ziens, Thom
Door Arnaud Kriek , 06-10-2012
Nog steeds erg blij met onze luxe badkamer! Vakwerk
Door André Prins , 06-10-2012
Hey Dirk, je hebt echt vakwerk afgeleverd. We zijn blij met onze badkamer en toilet! Meegedacht met onze wensen en ook andere werkzaamheden zijn door jou heel secuur uitgevoerd.
Door Hilbert Prins , 01-10-2012
Beste Dirk. Je reageerde direct op mijn offerteaanvraag. Een afspraak was snel gemaakt. Na een duidelijke offerte de klus aan Dirk uitbesteed. Geen seconde spijt van gehad. Nette, vakkundige werker en je deed zelfs meer dan afgesproken zonder meteen meerkosten in rekening te brengen. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant en weet je te vinden als ik weer een klus heb.
Door Paul en Ingrid uit Westzaan , 30-09-2012
Beste Dirk,

Je hebt ons toilet prachtig verbouwd. Door je vakmanschap en ervaring heb je ons niet alleen goed advies gegeven, maar ook ook alles keurig afgewerkt. We krijgen dan ook alleen maar complimenten over het kleinste kamertje.
Groeten, Paul en Ingrid
Door Dennis Aafjes , 26-09-2012
Hoi pap, de badkamer is echt super mooi geworden!! Hoop dat veel mensen de foto`s zien binnenkort op je site. Trots op je.

liefs Dennis&Elisa
Door T v Eck , 25-09-2012
dirk we zijn heel tevrden met je werk en willen dit jouw laten weten leuk die foto's op deze website het reseltaat van het toilet '
tot ziens T v Eck
Door Keimp Pijpstra (Homepage), 26-08-2012
Beste Dirk,

Ik hoop dat deze website je veel nieuwe opdrachten gaat opleveren.

Vriendelijke groet.

Keimp
104682 bezoekers (171891 hits) sinds 9-7-2012
Powered by webXpress